Livrare

Livrare produselor comandate se efectueaza pe intreg teritoriul Republicii Moldova prin serviciu unei companii de curierat. Oferim livrare si in Transnistria.

Livrarea în limitele orașului Chisinău este gratuită, pentru comenzile incepind cu suma  249 de lei ( pentru articole fara reducere) .

Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova  este gratuită, pentru comenzile incepind cu suma  249 de lei ( pentru articole fara reducere) .

In cazul in care suma comenzii este mai mica, decit  249 de lei si pentru produsele u reducere ( produsele care participa in promotii) se aplica urmatoare tarife pentru livrare:

- 40 de lei in raza orasului Chisinau

- 50 de lei in toata Moldova

Propunem urmatoare metode de livrare comenzilor plasate online:

  • Curier  la adresa dvs. indicata in comanda
  • Livrare comenzii in oficiul postal companiei Nova Poshta ( este posibila doar pentru orașe/localitati in care sunt amplasate oficiile poștale Nova Poshta).

Lista oficiilor poate fi gasita aici:

https://novaposhta.md/departments#

  • Ridicare comenzii din sediul Mon Rêve,care se afla in Chisinau: str.Miron Costin 7, of. 602

 Cit dureza livrare? 

Comezile plasate in zile de Luni pina Vineri pina la ora 17.00, sunt transmise la livrare companieie de curierat  in aceeasi zi si comanda va fi  livrata in decurs de 1-2 zile lucratoare/

Acest termen se pastreaza  pentru livrare in raza Chisinaului, dar  si pentru orice alta adresa pe teritoriul Moldovei.

Comezile plasate Sambata si Duminica, vor fi transmise spre livrare Luni si Marti - Mirecuri, coletul va fi livrat de catre curier.

Daca aveti nevoie de livrare produsului pe teritoriul Transnistriei, va rugam sa ne contactati prin mesaj in Instagram sau prin apel telefonic pe numarul 076776699.

In cazul,dacă comanda este plasată în weekend, sărbătoare legală, sau după ora 17:00, comanda este procesată în următoarea zi lucrătoare după plasarea acesteia.