Returnare
Conform legislației Republicii Moldova, in decurs de 14 zile din data procurării unui produs, aveți dreptul să returnați produsul care a fost procurat online , prin scrierea unei cereri în formă liberă către directorul companiei cu indicare  motivul returului și anexarea bonului fiscal în original, iar suma de bani va fi restituită în timp de maxim 14 zile lucrătoare.

Dvs. aveți dreptul la retur sau la înlocuirea produsului dacă:

  •  produsul nu are semne de uzură pe interior si exterior;
  •  nu reprezintă defecțiuni sau zgârieturi a elementelor decorative;
  •  produsul nu are pete ;
  • produsul nu și-a schimbat culoarea prin încercarea de a șterge cu diferite soluții chimice pentru ai readuce culoarea inițială din momentul procurării, sau încercarea de a șterge pete de material, cariocă, linii de pix;
  • forma inițiala initiala  (inainte de până la procurare) este pastrata, sau identic cu poza model afișată pe site pentru produsul respectiv;
  •  nu depășește termenul de 14 zile de la procurare sau 10 zile din data primirii acestuia sub forma de cadou;
  •  produsul trebuie să includă toate accessorii sau componente care sunt in complect la model dat (ex.curelusa detasabila)  dacă acestea sunt partile componente a produsului;

Produsul poate fi returnat (sau înlocuit cu alt produs) .

Costul acestui produs va fi returnat către cumpărător .

Returul sau înlocuirea produsului pentru comenzile online livrate în mun. Chisinau este posibil in sediul companiei: mun.Chisinau,str.Miron Costin 7,of.602.

Pentru comenzile livrate în orice localitate din țară , ne puteti contacta  la numărul de telefon 076776699 si a ne infroma  despre situația creată și dorinta de a efectua  returnare unui produs. Pentru returnare este necesar de a transmite produsul procurat în ambalajul original primit la livrare (hirtie in care a fost amabalat produs si pachet din hirtie). Condiitiile de transportare se aplica pentru comenzile,care au fost expediate in orice localitate in afara Chisinaului.

La fel este necesar sa anexati la produsul procurat factura primita de la compania Nova Posta.

In cazul, in care produsul achizitionat nu corespunde cerintelor cumparatotului dupa forma, dimensiuni,culoare, sau sunt alte cauze dupa care produsul nu este in conformitate cu asteptarile cumparatorului, costul serviciului de livrare catre vinzator -magazin online  Mon Rêve, se efectueaza din contul cumparatotului.

Produsul poate fi returnat cu prezentare bonului fiscal in original, in sediul companiei: mun.Chisinau,str.Miron Costin 7,of.602.