Livrare 

Propunem urmatoare metode de livrare comenzilor plasate online:

  • Curier  la adresa dvs. indicata in comanda
  • Livrare comenzii in oficiul postal companiei Nova Poshta ( este posibila doar pentru orașe/localitati in care sunt amplasate oficiile poștale Nova Poshta).

Lista oficiilor poate fi gasita aici:

https://novaposhta.md/departments#

  • Ridicare comenzii din sediul Mon Rêve,care se afla in Chisinau: str.Miron Costin 7, of. 602

 Cit dureza livrare? 

Comezile plasate in zile de Luni pina Vineri pina la ora 16.30, sunt transmise la livrare companieie de curierat  in aceeasi zi si comanda va fi  livrata in decurs de 1-2 zile lucratoare.

Acest termen se pastreaza  pentru livrare in raza Chisinaului, dar  si pentru orice alta adresa pe teritoriul Moldovei.

Comezile plasate Sambata si Duminica, vor fi transmise spre livrare Luni si Marti - Mirecuri, coletul va fi livrat de catre curier.

Daca aveti nevoie de livrare produsului pe teritoriul Transnistriei, va rugam sa ne contactati prin mesaj in Instagram sau prin apel telefonic pe numarul 076776699.

In cazul,dacă comanda este plasată în weekend, sărbătoare legală, sau după ora 16:30, comanda este procesată în următoarea zi lucrătoare după plasarea acesteia.

Metode de achitare comenzilor 

Magazinul online Mon Rêve,  propune următoarele metode de achitare  comenzilor, plasate  online:

Plata în numerar - la primirea comenzii de la curier

Achitare online cu card bancar– prin serviciu Paynet (cardurile Visa,Mastercard)

Card la primire comenzilor  - achitarea cu cardul bancar este posibila doar pentru comenzile cu livrare in raza or. Chisinau.

Va rugam sa specificati, ca doriti sa perfectati plata cu card bancar, la primire comenzii in comentariu la comanda sau operatorului,care va reveni cu un sunet, pentru a confirma comanda.